Trendy 90×90 betonlook tegels

90x90 betonlook tegels

Regelmatig zag ik in woonbladen en op tv de 90×90 betonlook tegels voorbij komen. Het leek me geweldig om zo’n stoere vloer te hebben in de woonkamer. Een vergrijsde, industriële uitstraling in combinatie met warme kleuren. Helemaal mijn smaak. Sinds kort heb ik mijn eigen appartement. Eindelijk kon ik al mijn woonwensen realiseren. Wat een feest.

90x90 betonlook tegels

Een tijdloze, functionele vloer

Ik heb veel op internet gezocht en ik ben in diverse winkels geweest. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Jan van Erp. Daar vond ik veel variatie aan betonlook tegels. Ik heb bewust gekozen voor een verweerd ogende tegel. Eigentijds en tegelijkertijd tijdloos en daardoor heel functioneel, als ik in de toekomst mijn interieur wil veranderen.

De vloer is nog duurzaam ook

Ik werd geholpen door een vriendelijke medewerker. Hij wees mij erop, dat de vloer gemaakt was van duurzaam materiaal. Dat verraste me, dat had ik niet verwacht. Ik heb er niet bewust naar gezocht, maar vind het wel een pluspunt. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan onze mooi aarde. Dat geeft me een goed gevoel. Ik ben heel blij met mijn mooie, nieuwe en duurzame vloer.