Prima verhuizing in Leiden gehad door het inhuren van verhuisbedrijf

Een verhuisbedrijf inhuren in Leiden voor mijn verhuizing in Leiden is een hele goede zet geweest. Ik heb een nieuwe vriend en samen hebben we een nieuwe woning gekocht aan de andere kant van de stad. We wilden de spullen uit zowel mijn huis als uit die van hem op dezelfde dag in het nieuwe huis neer gaan zetten. Dus er moesten spullen vanaf twee locaties naar de nieuwe woning worden gebracht. Met dit bedrijf heb ik vooraf alles telefonisch doorgesproken. Dat ging prima, ze voelde precies aan wat ik wilde. Ook hebben we verhuisdozen besteld vooraf en alles goed ingepakt. Dat scheelde op de verhuisdag zelf ook een slok op een borrel. Het zijn aardige mannen trouwens die verhuizers. Professioneel, maar ook gezellig. Op het einde van de verhuisdag hebben we met zijn allen nog een broodje kroket gegeten.

Nieuwe start

Samen met mijn vriend wonen we nu heerlijk samen in ons nieuwe huis. De start is in ieder geval al super. Om zo’n verhuisdag goed te laten verlopen raad ik iedereen aan dit verhuisbedrijf te nemen. Het scheelt een hoop stress, de kosten vallen mee en je kunt je richten op de leuke dingen! Echt top dit.