Ouder worden, mijn financiële zaken op een rijtje zetten

Nu ik wat ouder word, merk ik dat ik het belangrijk vind om mijn financiële zaken op orde te hebben. Een van de zaken die hiervoor van gelang zijn, is dat ik een testament zou opstellen. Nu wist ik niet hoe ik dit moest doen, wat dit allemaal inhield, waardoor alles ook zou verlopen voor mijn nabestaanden. Zelf kende ik geen notaris helaas, dub ben ik op het internet op zoek gegaan met de zoekterm ‘notaris testament” en zo kwam ik dan terecht bij deze notaris.

Hoe ik deze notaris heb ervaren…

Ik ben eigenlijk zeer tevreden dat ik op deze notaris ben gestoten. Ik heb immers op deze manier al mijn verdere vragen kunnen stellen, waarop ik een deskundig en eerlijk antwoord kreeg. Bovendien is ondertussen ook mijn testament effectief opgemaakt. Ik ben dus zeer tevreden over alles wat deze persoon allemaal voor mij gedaan en geregeld heeft. Nu kan ik met een gerust hart gaan slapen. Ik weet dat ik normaal gesproken nog wel eventjes zal leven zonder problemen, maar je weet maar nooit. Kortom, ik ben zeer tevreden over de notaris en vind het een echte aanrader.