Opzoek naar hotelkwaliteit handdoeken

Ik was al een tijdje op zoek naar hotelkwaliteit handdoeken. Die heerlijk zacht blijven mooi in vorm en toch goed vocht opnemen. Ik had ergens in een reguliere winkel een paar handdoeken gekocht. Na een aantal wasbeurten waren ze eigenlijk al zo versleten dat ik ze weg kon gooien. ik had het hier met mijn vriendin over en zij verwees mij door naar de website www.strandlakens.nl. Ze vertelde dat zij daar al meerder malen handdoeken en strandlakens had besteld die echt van topkwaliteit waren. Ze liep toen naast en liet me toen een strandlaken zien. Dit was precies wat ik zocht en ik ben daarna eigenlijk meteen op de site gaan kijken.

Lekker zacht en de kleur en vorm blijft mooi

Wat een keuze in strandlakens en handdoeken. Het bestellen ging overigens heel snel en gemakkelijk.omdat ik nog een vraag had zocht ik contact. ik krijg echt heel snel antwoord. Een hele goede service. Je kan als je dat zou willen ook een foto op laten drukken of je naam op laten borduren. Ik heb gelijk vijf hotelkwaliteit handdoeken besteld in verschillende leuke trendy kleuren. Ik was blij verrast dat ik de bestelling al zo snel in huis had.Ik ben echt supertevreden met mijn handdoeken. Ze blijven lekker zacht en ook na een flink aantal wasbeurten blijven de kleuren en vorm mooi.