Folie geheel in kleur ontwerpen

raamfolie

De meeste mensen die raamfolie ontwerpen kennen dit alleen als de grijze transparante soort die men in de keuken of huiskamer aanbrengt op de ramen. Maar wat is er nu leuker voor de kinderkamer als je de folie ook in kleur kunt aanbrengen? Thuis, op kantoor, voor de winkelruit of waar dan ook kun je gebruik maken van full colour folie. Iedere afbeelding, logo of tekst van je bedrijf ontwerp je in de originele kleuren. Herkenbaar voor iedereen, niet alleen voor vaste klanten maar ook voor mensen die voor het eerst naar je bedrijf komen.

raamfolie

Maak van een saaie weer een leuke ruimte

Kantoorpanden staan nu niet bekend om de meest vrolijke panden die er zijn, dit is ook niet gek want er zit in de meeste gevallen geen creativiteit in. Door het gebruik van gekleurde raamfolie maak je een kantoor een stuk vrolijker, op iedere gewenste plaats kun je de folie aanbrengen. Ook een wachtruimte in een praktijk van de tandarts of dokter maak je een stuk vrolijker met de folie. Geen steriele wanden en ramen meer maar een beetje kleur in het geheel aanbrengen.

raamfolie

Raamfolie voor wanden

Scheidingswanden zijn in veel gevallen wanden van glas, door hier gekleurde raamfolie op aan te brengen kun je er niet meer doorheen kijken. Iedere denkbare afbeeldingen kun je laten aanbrengen in de folie, ook combinaties van tekst en afbeeldingen zijn mogelijk. Alles perfect in kleur zoals je dat opgeeft in de ontwerper online. Deze folie is zowel op glas, wanden en deuren aan te brengen.