Een sexy zweepje

zweepje

Sex speelt bij veel mensen een belangrijke rol in het leven. Helaas komt het vaak voor dat niet alle wensen van beide partners worden vervuld. Zo heeft meestal wel iemand in de relatie een wilde fantasie op seksgebied. Iets dat erg gebruikelijk is in de sekswereld, is een zweepje. Zowel mannen als vrouwen zijn gek op dit speeltje en jij straks misschien ook!

zweepje

Onderdanigheid

Zweepjes gebruiken mensen erg vaak bij seksspellen. Bij het gebruik van een zweepje is of de man, of de vrouw onderdanig. De wensen op het gebied van een zweepje verschillen enorm per persoon. Zo houdt de één ervan om lekker hard geslagen te worden, terwijl de ander het toch liever wat zachter heeft. Een andere manier waarvoor een zweep door sommige stellen wordt gebruikt, is voor kietelen. In deze situatie wordt het zweepje gebruikt als voorspel. 

zweepje

Voor welke lichaamsdelen

Een zweepje wordt op veel verschillende manieren gebruikt. Vrijwel elk lichaamsdeel wordt er weleens mee behandeld. Echter genieten mensen vaak het meest van de zweep bij de borsten, kont, rug of bij de penis. Er zijn ook een aantal plekken die over het algemeen wat minder fijn aanvoelen, een voorbeeld hiervan is de heup. Het wordt dan ook vaak aangeraden om eerst te oefenen. Door dit te doen zul je later een geweldig gevoel ervaren. Daarnaast maakt experimenteren de daad ook een stuk spannender.