accu-chek performa
Lifestyle

Accu-chek performa

Lees hier over het gemak van accu-chek performa. Een handig en gebruiksvriendelijk apparaat om de suikerspiegel in het bloed te meten. Ikzelf zal niet meer zonder dit hulpmiddel kunnen.

accu-chek performa

Makkelijk in gebruik

Ik kan moeilijk met de diabetes leven. Ik eet graag een tussendoortje, en dan is het van belang om de bloedsuikerspiegel in de gaten te houden. Heel eenvoudig prik ik in mijn vinger zodat ik een druppeltje bloed heb, doe dat op het teststripje en stop dat in het apparaat. In één oogopslag zie ik hoe het ervoor staat. Na gebruik gaat het apparaat in de etui. Omdat het zo licht en handzaam is heb ik het altijd op zak. Ik neem het ook mee naar de fitness, vooral daar kan de bloedsuikerspiegel alle kanten op gaan. Soms maak ik teveel inspanningen, een enkele keer had ik van een sportdrank gedronken wat veel teveel suiker bevat. Maar omdat ik ten alle tijden kan controleren, en dat ook doe, zijn er geen gevaren. Consequent controleren is de remedie, en dat gaat nu makkelijker dan ooit. Ik kan dan ook iedereen met diabetes aanraden om zo’n makkelijk hulpmiddel aan te schaffen en te gebruiken.